Hankkeet ja projektit

Yhdistyksen 100-vuotis historiikki

Syksyn 2018 aikana valmistuu yhdistyksen 100-vuotishistoriikin käsikirjoitus. Mikäli sinulla on valokuvia yhdistyksen tapahtumista, toiminnasta tms. ja haluat lainata niitä historiikin kuvitukseen, niin ota yhteyttä sihteeriin Virpi Kallakseen, virpi.kallas@pp.inet.fi, puh. 09 6897 112.

Muistitietokeruu

Oletko opiskellut kansalais- tai työväenopistossa? Mitä opiskelit ja miksi? Mikä merkitys oppimillasi asioilla on ollut elämässäsi? Mikä saa sinut kenties aina uudelleen ilmoittautumaan kursseille? Kerro meille osallistumalla muistitietokeruuseen!

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS ja Kansalaisopistojen liitto KoL järjestävät kansalaisopistotoiminnan 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi avoimen muistitietokeruun, jolla kerätään muistoja kansalais- ja työväenopistoista. Keruuseen osallistutaan vapaavalintaisen mittaisella ja tyylisellä kirjoituksella. Myös opettajat ovat tervetulleita kirjoittamaan omasta näkökulmastaan.

Tarkemmat vastausohjeet suomeksi ja ruotsiksi löytyvät linkin takaa. Keruu on osa SKS:n arkistotyötä, jolla tallennetaan suomalaista kulttuuriperintöä. Keruu on käynnissä 15. lokakuuta 2019 asti. Tarkempaa tietoa linkistä: