Jäsenyys

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja sitä kautta opiston toimintaan, kuten  opetusohjelmaan.

Jäseneksi voi liittyä hankkimalla jäsenkortin, joita on saatavissa alueopistoista ja oppiskahviosta (Helsinginkatu 26). Jäsenyys on tällä hetkellä maksutonta.

Jäsenenä saat alennusta mm. taiteilija- ja käsityötarvikkeista. Etuja tarjoavat yritykset vaihtelevat. Listauksen jäsenduista löydät täältä.

Lisäksi yhdistyksen aktiivijäsenet saavat alennusta opiston kurssimaksuista. Lähde siis mukaan yhdistyksemme  toimintaan!

Jäsenrekisteriä ollaan uudistamassa. Toistaiseksi toimitaan entiseen tapaan eli jäseneksi haluavan tulee täyttää jäsenkortti. Kortteja on saatavissa kaikista opiston toimipisteistä ja Oppiskahviosta.

Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoitathan siitä. Erityisesti sähköpostiosoite on hyvä olla voimassaoleva sillä jatkossa olemme yhteydessä jäseniin pääasiassa sähköpostitse.