Keskinen toimintaryhmä

Keskinen toimintaryhmä  toimi tällä hetkellä osoitteessa Helsinginkatu 26. Keskisen alueopiston toimipisteet on hajautettu eri puolille Kallion kaupunginosaa. Toimikunta osallistuu eri toimipisteissa opiston järjestämien tilaisuuksien avustamiseen eri muodoin.

kuva Eija Inglis

Helsingin työväenopiston Malmin toimipisteessä järjestettiin 25.3.2019 kuvataideryhmän avajaiset kuvataiteen koulutussuunnittelija Anu Kauhaniemen johdolla. Tilaisuudessa esittelivät Opistolaisyhdistyksen toimintaa keskisen toimikunnan jäsenet.

Kuvassa keskisen tmk:n pj Eija Inglis ja jäsen Heli Isola

Pettuleivän tekoa

Torstaina 7.3. klo 14.30 alkaen  työväenopiston Malmin tiloissa esiteltiin   opistolaisyhdistyksen toimintaa. Samalla tarjoiltiin pettuleipää ja vettä ja kerrottiin vähän miten pettu on auttanut suomalaisia vaikeiden nälkävuosien aikana.

Kuvissa Pirkko ja Sirkkis leipomishommissa. Kuvat Eija Inglis.

Kuva Eija Inglis