Palstaviljely

AjankohtaistaHae palstaaViljelytietoa
TalkootPalauteOhjeet ja määräykset

Vuosaaren Uutelassa on opistolaisyhdistykselle vuokrattu puutarhapalsta-alue. Vapautuvat palstat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä jonotuslistalta ensisijaisesti lähiseuden asukkaille. Palstoja voidaan luovuttaa vain yksi  ruokakuntaa kohden. 

Palstatoimintaa organisoi palstatoimikunta yhdistyksen hallituksen alaisuudessa. Toimikunta hoitaa ja hallinnoi sekä valvoo käyttö- ja hoito-ohjeiden noudattamista. Palstaviljelijät asioivat  palstatoimikunnan kanssa.

Palstatoiminnan omat kotisivut löydät osoitteesta www.palstarikko.com

Olemme luopumassa palstarikko-kotisivusta ja siirtymässä tälle www.opistolaisyhdistys.fi-sivustolle. Palstarikon  sisältö löytyy kohdasta palstaviljely.

Viljelijät saavat vuosittain palstakirjeen maalis-huhtikuussa, jossa kerrotaan kesän toiminnasta tarkemmiin ja yhteisiä toimintaohjeita. Kevätkokouksessa jaetaan informaatiota, annetaan puutarhaneuvontaa ja keskustellaan yhteisistä asioista.

Puuhakasta toimintaa on esimerkiksi kesän ja syksyn palstatalkoissa, jossa huolehditaan alueen kunnossapidosta. Muita hauskuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan; niin retkiä kuin neuvontatilaisuuksiakin talkoomuonituksen kera. Joka vuosi valitaan muun muassa vuoden palstaukko ja palsta-akka.

Haluatko palstaviljeliäksi?
Palstaviljelijänä sitoudut noudattamaan sekä palstaviljelyohjeistusta että Rakennusviraston yleisiä ohjeita palstaviljelijöille.

Palstajonoon voit ilmoittautua täällä tai

lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse:

Virpi Peiponen
virpipeiponen@hotmail.com
041 7425321

Tutustu myös facebook-sivuumme Uutelan palstat

Olemme facebookissa