Maksut ja vastuut

Tili: FI94 8000 1901 2344 77, Maksun saaja: HTO Retkeily. Käytä retken yhteydessä olevaa viitenumeroa.

Vaikka retki olisi täynnä, kannattaa kysyä viimehetken paikkoja. Muista ilmoittautua ensin joko retken vetäjälle tai lipunmyynnissä ja maksa retki vasta sitten kun paikka on varattu.

Lippujen myynti: Ilmoittautuessa on annettava kaikkien lähtijöiden nimet ja puhelinnumerot sekä mielellään sähköpostiosoite. Teatterimatkojen ja konserttien maksut tulee maksaa 5 viikkoa ja muut retket 4 viikkoa ennen tapahtumaa. 

Lipunmyyjä opistolla, Helsinginkatu 26, 2. krs kahvio klo 16.00 -17.00 Lipunmyyntiä pidetään ala-aulassa kahvion ollessa suljettuna.

Tili: FI94 8000 1901 2344 77, Maksun saaja: HTO Retkeily. Käytä retken yhteydessä olevaa viitenumeroa.

Jos maksat käteisellä, varaathan tasarahan. Vasta maksettu matka on vahvistettu varaus. Suosittelemme tilille maksamista, tilitiedot esitteen alussa. Jos maksaja on muu kuin retkelle lähtijä, siitä on ilmoitettava ennen maksua matkanvetäjälle.

HUOM.! Hintoihin ei sisälly matkavakuutusta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja/tai matkakohteen omia peruutusehtoja. mm. teatteriliput vahvistetaan n. kuukautta ennen esitystä. Ruokailut vahvistetaan yleensä n. 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos retkeläisen liikkumiseen tarvitaan avustajaa, niin se on itse järjestettävä ja kustannettava myös avustajan retkimaksu.

Ilmoittaudu sähköpostilistalle sipsukoponen@hotmail.com ja saat ajankohtaista tietoa ja uuden ohjelman.

Lähetä oma matkavinkkisi meille. Tule mukaan jäseneksi retkeilytoimikuntaan suunnittelemaan ja vetämään retkiä. 

Muista ilmoittaa jos s-postiosoitteesi muuttuu.  Muutokset ovat mahdollisia. Kaikki osallistuvat matkalle omalla vastuullaan ja kustannuksellaan. Varmista, että kotimatka- ja vastuuvakuutukset ovat kunnossa sisältäen matkan peruutusturvan.