TYÖVÄENOPISTON KURSSIHAKUPALVELU ILMONET.FI UUDISTUU

TYÖVÄENOPISTON KURSSIHAKUPALVELU ILMONET.FI UUDISTUU

Teksti: Aune Hulkkon

Helsingin työväenopiston ja pääkaupunkiseudun opistojen yhteinen kurssihaku- ja ilmoittautumispalvelu Ilmonet.fi uudistetaan täysin. Uusi Ilmonet.fi-sivusto julkaistaan asiakkaille toukokuun 2019 aikana uudella ilmeellä ja entistä paremmilla hakuominaisuuksilla.

Etusivulla vaihtuva tarjonta ja uutiset Uusi sivusto on toiminnoiltaan aiempaa käyttäjäystävällisempi ja hakutoiminnoiltaan monipuolisempi. Ilmonetin ulkoasu uudistuu myös täysin. Kurssikohtaiset kuvat tuovat sivustoon visuaalisuutta ja elävyyttä. Uutiskarusellissa kerromme jatkossa opistojen ajankohtaisista asioista ja teemoista.

Lisäksi etusivun vaihtuva kurssi-, luento- ja tapahtumatarjonta houkuttaa selaamaan sivustoa. Hakusanat ja pikalinkit hakua helpottamaan Kursseja voi jatkossa hakea monipuolisesti aineen, oppiaineen, paikan, ajankohdan tai kurssilajin avulla. Myös hakusanalla haku paranee huomattavasti. Sivuston valmiit pikahaku-linkit helpottavat tarjonnan selaamista. Vapaat kurssipaikat ja pian alkavat kurssit saa jatkossa esiin yhdellä klikkauksella. Yleisluentoja ja tapahtumia voi jatkossa hakea helposti; tarjontaa voi tarkastella päivä, viikko tai kuukausi rajauksella. Ilmonetin uudistushanke käynnistyi vuonna 2017.

Uudistustyön pohjaksi koottiin palvelun käyttäjien kokemuksia ja kehittämisehdotuksia kaikista opistoista. Asiakkaat ovat myös olleet mukana uuden sivuston suunnittelussa. Helsingin työväenopiston syksyn opetustarjonta julkaistaan Ilmonet.fi -sivustolla 10.6.2019. Ilmoittautuminen syksyn kursseille käynnistyy 12.8.2019.