Lähde mukaan

16.3.2021

Nyt , kun katseemme kohtaavat vain hengityssuojainten takaa haastamme sinut "Lähde mukaan " -kuvalla tai kirjoittamallasi tekstillä .

Opistolaisyhdistyksen kotisivuilla www.opistolaisyhdistys.fi on palstatilaa lähetyksillesi.

Lähde mukaan esittelemään omia  kurssityösi tuotoksia  valitsemillasi kuvilla ( 1-3 tai ryhmät 3-5 ) . Kuva-aiheet voivat olla kuvataiteen koko kentästä, valokuvauksen, puutyön, tekstiili-ja käsityön tai vaikkapa kotitalous/ruokakurssien piiristä.

Kaikki kirjoittamasi tekstit ovat tervetulleita. voit liittää mukaan myös lyhyen esittelyn, jos kuvalähetys sitä kaipaa. Näin saat yhdessä tai yksin tekemisen iloa kaikille kotisivujemme kautta.

Mennyt vuosi oli opistolaisyhdistyksemme 100.toimintavuosi. Covid-19 pandemia keskeytti juhlavuoden suunnitelmia ja toteutuksen. Peruimme toimintojamme, Oppiskahvio suljettiin useaan otteeseen ja kevään tilinpäätöskokous pidettiin syksyllä 2020.

" Lähde mukaan " kuvilla ja /tai tekstillä lähettämällä aineistoa  : opistolaisyhdistys.hel.@gmail.com.

Kaikki kuvat ja tekstit ovat tervetulleita !

Kuvat mielellään JPG-tiedostomuodossa. Kuvakoolla tai laadulla ei ole merkitystä. Kännykkäkuvat ovat riittävän hyviä. Voimme myös luvallanne pienentää suuria kuvakokoja nettiin sopivammiksi.
Aineistonne julkaistaan näillä sivuilla kohteessa opiskelijoiden sivut

Helena Grönlund,  Tuula Halmirinne,  Simo Heiskanen ,  Eija Inglis ja  Adam Oszaczky

klikkaa kuvaa suuremmaksi

kuvat Islannin retkeltä  Helena Grönlund