Viestintä

Yhdistyksen viestintää halutaan kehittää vuorovaikutteiseksi siten että opiskelijoiden ja muiden toimijoiden tarpeet ja toiveet sadaan esille ja keskusteluun.

Toivomme teidän osallistuvan tähän työhön antamalla palautetta, esittämällä toiveita tai vain kertomalla missä olemme onnistuneet ja mihin vielä voisimme panostaa.

Viestintäryhmä vastaa yhteydenpidosta työväenopiston opiskelijoihin ja opettajiin sekä muuhun henkilökuntaan.

Vastaamme  myös yhdistyksen tiedotteiden ja Oppisviesti-lehden julkaisemisesta. Keväällä 2020 emme julkaise Oppisviesti-lehteä.

Hoidamme viestintää opiston toimipaikkojen  ilmoitustauluilla ja yhdistyksen kotisivuilla sekä facebookissa. Toiminnasta tiedotetaan myös erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Viestinnän kehittämisestä   kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita.

Emme julkaise enää Oppisviestiä.  Opiskelijoiden tekstejä ja kuvia löydät täältä opiskelijoiden sivut.

Vanhoja Oppisviesti-lehtiä täältä.