Jäsenkirje

Jäsenkirje 22.11.2019

Hyvä Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen jäsen!

Tämä on yhdistyksemme vuoden 2019 jäsenkirje. Saat tämän kirjeen, koska olet Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen jäsen. Sähköpostiosoitteesi olemme saaneet yhdistyksemme jäsenrekisteristä. Jos et halua saada näitä viestejä tai kuulua enää yhdistykseen, niin ilmoita siitä sähköpostiimme.

Olemme kiinnostuneita kanssasi luotsaamaan uudelle vuosisadalle yhdistystä. joka vastaa tämän päivän ja huomisen tarpeisiin. Sinua tarvitaan nyt osallistumaan ja vaikuttamaan. Lisää tietoa meistä löydät kotisivuiltamme.

KUTSU

Helsingin työväenopiston opistolaisyhdistyksen
sääntömääräinen syyskokous la 30.11.2019 klo 14.00
Opistotalo, Helsinginkatu 26

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi yhdistyksen edustajan valitseminen Zachris Castrenin säätiön hallitukseen.

Käsiteltävinä asioina mm.
• Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020
• Yhdistyksen uuden puheenjohtajan valinta
• Hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle
• Edustajan valinta Zachris Castrenin säätiön hallitukseen
• Keskustelua: suuntaviivoja ja evästystä tulevalle vuodelle

Kokouskahvit tarjotaan Oppiskahviossa kokouksen jälkeen. Otathan jäsenkorttisi mukaan!

Tule vaikuttamaan ja luotsaamaan yhdistys uudelle vuosisadalle!

Yhdistys täyttää ensi vuonna sata vuotta ja 100+ juhlavuoden suunnittelu on alkanut.. Vuoden aikana tulee olemaan erilaista tekemistä ja tapahtumia.

Tule mukaan 30.11. klo 14 ja jos et pääse, niin ole yhteydessä.

www.opistolaisyhdistys.fi/
opistolaisyhdistys.hel@gmail.com