Seniorit

 Senioritoiminnan tavoitteena on seniori-ikäisten elämänlaadun parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen järjestämällä senioriopistolaisille vapaamuotoisia, yhteisiä tapaamisia Opistotalon OppiskahviossaHelsinginkatu 26, 2. kerros (hissi on).

Kahvittelun lomassa kerrotaan kuulumiset, lauletaan yhdessä tuttuja lauluja vuosien varrelta ja kerrotaan tarinoita. Tapaamisissa on mahdollisuus opiskelijoiden esiintymisiin yhteiseksi virkistykseksi.

Tarkoituksena on vuonna 2019 laajentaa toimintaa kaikille senioriopiskelijoille. Tilaisuuksissa pyritään järjestämään lyhyitä alustuksia opiskelijoiden toiveiden mukaan. Tavoitteena on järjestää tapaamisia kaksi-kolme kertaa lukukausien aikana sovittuina lauantai päivinä, jolloin myös kahvio on avoinna. Kahvion henkilökunta järjestää tilaisuuksien tarjoilun.

Tavoitteena on järjestää toivottu kevätretki johonkin lähialueen kohteeseen.

Jokaisella on mahdollisuus esittää ohjelmaa ja ulkopuolisetkin ovat tervetulleita. Mukaan voi tulla ottamalla yhteyttä Railiin.

Yhteyshenkilö Raili Salonen
puh 09-3251629 raili.i.salonen@luukku.com

 

Työväenopiston seniorit tanssivat Oodin avajaisissa

21.11.2018 13:02

 

Työväenopiston syksyisessä tanssityöpajassa mukana olleet seniorit osallistuvat koreografi Hanna Brotheruksen tanssiteokseen uuden keskustakirjasto Oodin avajaisissa keskiviikkona 5. joulukuuta.

Hanna Brotheruksen Oodi metsälle -teoksessa nähdään yhteensä 207 esiintyjää. Työväenopiston tanssityöpajaan osallistuneiden 26 seniorin lisäksi mukana tanssii ammattitanssijoita, ikäihmisiä eri puolilta Helsinkiä, oppilaita Kaisaniemen ala-asteelta, Kallion lukiosta ja Sibelius-lukiosta sekä Reijo Aittakummun johtama Sibelius-lukion kamarikuoro.

Oodi metsälle -teos leviää kirjaston kolmeen kerrokseen kuvastaen luonnon ja ihmisen kiertokulkua: siementen kasvamista taimiksi ja puun matkaa paperiksi, kirjoiksi ja sitä kautta lukutaidoksi ja sivistykseksi.

Seniorit esiintyvät Oodin ylimmässä kerroksessa joulukuun 5. päivä klo 18–19. Ilta huipentuu Oodi Oodille -yhteisesiintymiseen Kimmo Pohjosen kanssa ulkolavalla klo 20–20.30.

Avajaisten ohjelma

Lisätiedot
Sari Hannula
liikunnan tiimivastaava
sari.hannula (at) hel.fi