Seniorit

Opistolaisyhdistyksen senioritoiminnan tavoitteena on toimia senioriopiskelijoiden yhdyssiteenä, tarjota ajankohtaista tietoa, virkistystä ja palveluja ja osaltamme  luoda edellytyksiä seniori-ikäisten vireään ja toiminnalliseen  elämään.

Senioritoiminnan tavoitteena on myös seniori-ikäisten elämänlaadun parantaminen ja yksinäisyyden poistaminen.

Oppiskahvion tapaamiset:

 Järjestämme taas vapaamuotoisia yhteisiä tapaamisia senioriopistolaisille  Opistotalon Oppiskahviossa. Helsinginkatu 26, 2. kerros (hissi on).

 Tavoitteena on järjestää tapaamisia kaksi-kolme kertaa lukukausien aikana sovittuina lauantaipäivinä, jolloin myös kahvio on avoinna. Kahvion henkilökunta järjestää tilaisuuksien tarjoilun. Jokaisella on  myös mahdollisuus esittää ohjelmaa.

Kahvittelun lomassa kerrotaan kuulumiset, lauletaan yhdessä tuttuja lauluja vuosien varrelta ja kerrotaan tarinoita. Tapaamisissa on mahdollisuus opiskelijoiden esiintymisiin yhteiseksi virkistykseksi.

Yhteyshenkilö Raili Salonen
puh 093251629 raili.irene@luukku.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuva on linkki

Hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita-osio tarjoaa ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa eri järjestöjen ja Helsingin kaupungin senioreille suunnatuista tapahtumista ja palveluista.

Runo

Klikkaa kuvaa suuremmaksi. Jos jää liian pieneksi niin avaa tiedosto.

Tule mukaan kehittämään senioritoimintaa!

Senioritoimintaan voi tulla mukaan  myös ota yhteyttä-osiossa.