Palstaviljely

Vuosaaren Uutelassa on opistolaisyhdistykselle vuokrattu puutarhapalsta-alue. Vapautuvat palstat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä jonotuslistalta ensisijaisesti lähiseuden asukkaille. Palstoja voidaan luovuttaa vain yksi  ruokakuntaa kohden.

Palstatoimintaa organisoi palstatoimikunta yhdistyksen hallituksen alaisuudessa. Toimikunta hoitaa ja hallinnoi sekä valvoo käyttö- ja hoito-ohjeiden noudattamista. Palstaviljelijät asioivat  palstatoimikunnan kanssa. Painikkeiden takaa  ja vasemmasta palstasta pääset sivun muihin osioihin.

Onko sinulla kysyttävää, kerrottavaa, mitä vaan. Ota yhteyttä.

Viljelijät saavat  maalis-huhtikuussa palstakirjeen , jossa kerrotaan kesän toiminnasta tarkemmiin ja annetaan yleisiä toimintaohjeita. Kevätkokouksessa jaetaan informaatiota, annetaan puutarhaneuvontaa ja keskustellaan yhteisistä asioista.

Keskustelupalsta

Keskustelupalsta on tarkoitettu viljelijöiden väliseen viestintään ja ajatusten vaihtoon. Palstalla voitte myös tehdä ehdotuksia tai antaa palautetta toimikunnalle.

Puuhakasta toimintaa on tarjolla esimerkiksi kesän ja syksyn palstatalkoissa, jossa huolehditaan alueen kunnossapidosta  talkoomuonituksen kera.

Muita hauskuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan; niin retkiä kuin neuvontatilaisuuksiakin.

Talkopäivät

La 9.5. klo 10 alkaen   roskalavat etelä- ja pohjoispäässä.

6.6. klo 10 alkaen   - ei lavoja

5.9. klo 10 alkaen  talkoot ja elonkorjuujuhla. Roskalava.

Muista talkoopäivistä ilmoitetaan myöhemmin.

Muista osoitteenmuutos

Haluatko palstaviljeliäksi?

Palstaviljelijänä sitoudut noudattamaan sekä palstaviljelyohjeistusta että kaupunkiympäristön toimialan yleisiä ohjeita palstaviljelijöille.

Tutustu myös facebook-sivuumme Uutelan palstat