Palstaviljely

Talkoopäivä 23.9. 2023 peruutetaan. Kaksi jätelavaa kuitenkin tulee palsta-alueen keskiosaan ja eteläpäähän. Voitte siivota palstojanne niille kerääntyneestä rojusta. Kokemuksen mukaan lavat täyttyvät nopeasti, joten toivomme, että eloperäinen jäte mielellään kompostoitaisiin palstoilla. Muistattehan, että ongelmajäte ei kuulu lavalle vaan viljelijän tulee toimittaa se itse sorttiasemalle tai muuhun vastaanottopisteeseen.

Raavaita miehiä ja naisia toivotaan rientämään avuksi kuljettamaan vanhoja sillanraatoja ja muuta painavaa tavaraa lavoille.

Palstatoimikunta toivottaa hyvää syksyn jatkoa!

Vuosaaren Uutelassa on opistolaisyhdistykselle vuokrattu puutarhapalsta-alue. Palstatoimintaa organisoi palstatoimikunta yhdistyksen hallituksen alaisuudessa. Toimikunta hoitaa ja hallinnoi sekä valvoo käyttö- ja hoito-ohjeiden noudattamista. Palstaviljelijät asioivat  palstatoimikunnan kanssa. Painikkeiden takaa  ja vasemmasta palstasta pääset sivun muihin osioihin.

Onko sinulla kysyttävää, kerrottavaa, mitä vaan. Ota yhteyttä.

Vapautuvat palstat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä jonotuslistalta ensisijaisesti lähiseuden asukkaille. Palstoja voidaan luovuttaa vain yksi  ruokakuntaa kohden. 

Puuhakasta toimintaa on tarjolla esimerkiksi kesän ja syksyn palstatalkoissa, jossa huolehditaan alueen kunnossapidosta  talkoomuonituksen kera. 

Muita hauskuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan; niin retkiä kuin neuvontatilaisuuksiakin.

Haluatko palstaviljeliäksi?

Palstaviljelijänä sitoudut noudattamaan sekä palstaviljelyohjeistusta että kaupunkiympäristön toimialan yleisiä ohjeita palstaviljelijöille.

Linkkikuvakkeiden kautta pääset helposti haluamaasi osioon.