Tiedotuksia

Kulovaroitus- ja  kulohälytystilan aikana avotulen teko on kiellettyä kaikialla. 

Myös palsta-alueella. Avaa tiedosto.

Ajankohtaista asiaa

Ruokavirasto haluaa tiedottaa palstaviljelijöitä siemen- ja taimimateriaalin tuontivaatimuksista EU:n ulkopuolelta ja lisäksi antaa muutamia vinkkejä, miten ehkäistä kasvintuhoojien leviämistä palstaviljelmille. Liitteenä olevassa tiedotteessa on kerrottu lyhyesti rajoituksista EU:n ulkopuolelta ja EU:n alueelta hankitulle lisäysaineistolle, kuten taimille ja siemenille sekä muutamia hyödyllisiä linkkejä Ruokaviraston verkkosivuille kasvien tuontiasioihin liittyen.

Tervehdys Uutelan palstaviljelijät!

Kesän 2024 viljelykauden suunnittelu on aloitettava nyt hyvissä ajoin. Palstatoimikunnassa on tapahtunut muutoksia, kun toimikunnan jäseniä on luopunut tehtävästä.  Nyt tarvitaan kipeästi uusia innokkaita toimijoita suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa ja käynnistämään viljelykauden tärkeitä tapahtumia, kuten talkoita, vesipisteiden huoltoa, palstojen jakoa uusille viljelijöille ja muuta mitä nyt vastaan tulee.

Tärkeitä tehtäväalueita on myös viljelijärekisterin ylläpito, palstamaksujen seuranta, palstanhoito-ohjeiden noudattamisen seuranta, viestintä ja taloudenhoito. 

Voit tutustua vuoden 2024 toimintasuunnitelmaan täällä. 

Jos olet kiinnostunut toimimaan viljelijöiden yhteiseksi hyväksi ja osallistumaan toiminnan kehittämiseen, ota yhteyttä esim. vastaamalla tähän sähköpostiin tai kotisivuilla yhteydenottopainikkeen kautta. Voit myös soittaa kysyäksesi tarkemmin  puh. 044 3160852 Helena Grönlund