Tiedotuksia

Tervehdys Uutelan palstaviljelijät!

Kesän 2023 viljelykauden suunnittelu on aloitettava nyt hyvissä ajoin. Palstatoimikunnassa on tapahtunut muutoksia, kun toimikunnan jäseniä on luopunut tehtävästä.  Nyt tarvitaan kipeästi uusia innokkaita toimijoita suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa ja käynnistämään viljelykauden tärkeitä tapahtumia, kuten talkoita, vesipisteiden huoltoa, palstojen jakoa uusille viljelijöille ja muuta mitä nyt vastaan tulee.

Tärkeitä tehtäväalueita on myös viljelijärekisterin ylläpito, palstamaksujen seuranta, palstanhoito-ohjeiden noudattamisen seuranta, viestintä ja taloudenhoito. 

Voit tutustua vuoden 2023 toimintasuunnitelmaan täällä. 

Jos olet kiinnostunut toimimaan viljelijöiden yhteiseksi hyväksi ja osallistumaan toiminnan kehittämiseen, ota yhteyttä esim. vastaamalla tähän sähköpostiin tai kotisivuilla yhteydenottopainikkeen kautta. Voit myös soittaa kysyäksesi tarkemmin  puh. 044 3160852 Helena Grönlund


Viljelijäkirjeet  ja - tiedotteet lähtevät  maaliskuussa.

Tiedote linkkeineen liiteaineistoon lähetetään sähköpostiosoitteeseenne.  Perinteinen kirje postitetaan niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta.

Pyydämme  ilmoittamaan osoitteen muutoksista. Sen voi tehdä täällä.